Sommige zendingen zijn speciaal. Omdat elk uur telt. Of omdat de zending onder geen beding verloren mag gaan. Er is u alles aan gelegen om de zending tijdig op de juiste plek te krijgen. Waar ook ter wereld.

Zulke zendingen vertrouwt u niet aan zomaar iemand toe. Daarvoor gaat u naar de specialist. Bij OBC team snappen we dat. Al 25 jaar staan wij met onze getrainde koeriers klaar om de perfecte levering te doen.

De juiste plek. De juiste tijd. Waar ook ter wereld. OBC team.

 

Geschiedenis

OBC team is het geesteskind van Doede van der Linden. Als student Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam vond hij in 1994 een bijbaan om van te dromen. Een logistieke dienstverlener ging namelijk experimenteren met vliegtuigkoeriers vanaf Schiphol. Dat bleek een gat in de markt, en Doede reisde in enkele jaren de hele wereld over.

Na verloop van tijd kwam de klad erin en het bedrijf besloot zich op zijn kernactiviteiten te richten. Doede richtte daarop zijn eigen bedrijf op, gestoeld op zijn eigen ervaring als koerier: OBC team.

Sindsdien heeft OBC team zich ontwikkeld tot hyperspecialist op het gebied van speciale zendingen wereldwijd. We beschikken over een schat aan kennis en ervaring, opgeslagen in kennisbanken en doorgegeven in trainingen. Onze koeriers staan voor u klaar.

 

Visie

OBC team gelooft in een wereld zonder grenzen. Een wereld waar personen en goederen vrijelijk kunnen bewegen, waarin barrières altijd overkomelijk zijn. Een wereld waar mensen uit verschillende landen en culturen met elkaar in contact komen om van elkaar te leren, om elkaars wereld een beetje rijker te maken.

Onze koeriers zijn ambassadeurs van die vrije wereld. Met de perfecte levering op de juiste plek en de juiste tijd helpen zij iemand uit de brand, en tonen zij dat niets onmogelijk is. En al reizend ontmoeten ze mensen van over de gehele wereld. Die verhalen nemen ze mee terug naar Nederland, of waar zij ook vandaan komen. Zo verdwijnt met elke levering ergens weer een grens – tot er op een dag geen een meer over is.