Persoonlijk geleverde zendingen wereldwijd

OBC team is specialist in het bezorgen van kleine pakketjes van deur tot deur, per vliegtuig! Elke zending wordt begeleid door een getrainde on-board courier (OBC). Dat is de snelste en meest zekere manier van bezorgen vanaf een straal van 1.000 kilometer.

100% specialist

Wij doen niets anders dan zendingen leveren met on-board couriers. Daarvoor hebben wij alle kennis en ervaring in huis. Onze volledige focus ligt op dit vak. En dat merkt u: wij onderkennen mogelijke obstakels vooraf en weten precies wat wel en niet kan.

Op elk moment

Zolang er vliegtuigen gaan, kunnen onze OBC’s vertrekken. Ook op zon- en feestdagen. En datzelfde geldt voor leveren. Als u zorgt dat er iemand klaarstaat om de zending aan te nemen, dan zorgen wij voor de bezorging. Dag en nacht.

Dedicated delivery

Elke on-board courier die wij op pad sturen heeft maar één taak: de zending zo snel mogelijk op de juiste plaats afleveren. Elke OBC krijgt één zending toevertrouwd. Als het kan, neemt hij of zij die mee in de cabine. Een OBC is de meest zekere manier van verzenden.

Uitstekende communicatie

OBC team staat voortdurend in contact met elke OBC. Van iedere stap ontvangen wij een update. Als u dat wilt, kunnen wij die updates doorsturen. Zo weet u precies hoe de levering ervoor staat.

Getrainde koeriers

De ervaring van OBC team is gebundeld in een kennisbank voor de afdeling operations en verwerkt tot gedetailleerde protocollen voor koeriers. Nieuwe koeriers krijgen een training en worden regelmatig getoetst op hun parate kennis van de protocollen.

Nederlands bedrijf

Wij spreken uw taal. En dan niet alleen letterlijk: wij houden er een Nederlandse mentaliteit op na. Afspraak is afspraak. Een half woord is genoeg. En in de communicatie zeggen we waar het op staat. Op OBC team kunt u bouwen.

Sommige zendingen zijn speciaal. Omdat elk uur telt. Of omdat de zending onder geen beding verloren mag gaan. Er is u alles aan gelegen om de zending tijdig op de juiste plek te krijgen. Waar ook ter wereld.

Zulke zendingen vertrouwt u niet aan zomaar iemand toe. Daarvoor gaat u naar de specialist. Bij OBC team snappen we dat. Al 25 jaar staan wij met onze getrainde koeriers klaar om de perfecte levering te doen.

De juiste plek. De juiste tijd. Waar ook ter wereld. OBC team.  

Neem contact op

Wij staan 24/7 voor u klaar

Telefoon
020 419 5500

Java-eiland, Amsterdam

Contact