OBC team | telefoon 020 419 5500 | contact | offerte aanvragen | algemene voorwaarden
On Board Couriers - Personal deliveries

Over OBC team

Oprichter Doede van der Linden (LinkedIn) is in de jaren '90 begonnen als on-board courier bij een bedrijf op de luchthaven Schiphol. Dit expressbedrijf voerde hand carry-opdrachten uit voor andere expressbedrijven zoals TNT, DHL, FedEx, UPS en anderen. Van der Linden vloog elke maand naar bestemmingen wereldwijd en groeide bovendien in de rol van werver en trainer van nieuwe OBCs. Zijn taak bestond uit het selecteren van nieuwe OBCs, training geven en als de OBCs vluchten uitvoerden gaf hij leiding.

 

On-board courier vertrekt met een hand carry zending vanaf Schiphol

Van der Linden zag in de loop van de tijd een markt ontstaan voor een koeriersbedrijf dat uitsluitend OBCs levert. Het servicelevel wat geboden kan worden is zo heel hoog.

 

Bovendien is de on-board courier service de meest exclusieve dienst op expressgebied. Daarom worden bij OBC team goed opgeleide en getrainde OBCs ingezet die bovendien volledig gescreend zijn en capabel bevonden. Uw zending wordt niet aan het toeval overgelaten.

 

Van der Linden leidt vanuit Amsterdam een actief Team van rond de tachtig goed opgeleidde on-board couriers. De meeste wonen nabij de luchthaven Schiphol, maar ook in de buurt van Zestienhoven (Rotterdam), Eindhoven, Maastricht-Aachen Airport, Zaventem (Brussel) en Münster-Osnabrück. Anderen wonen elders, bijvoorbeeld in de VS, China, Rusland, Korea, Oekraïne, Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland en dies meer. Die laatste groep maakt het gemakkelijk om snel zendingen naar Nederland te brengen.